Tien päällä jälleen

Tien päällä jälleen

Seinäjoen Sisu-Pallo kohtaa tänään vierasottelussa FC Kuffenin. Ottelu pelataan aikaisemmasta kokemuksesta poiketen Botniahallin tekonurmella. Vierasjoukkue lähtee matkalle kolme pistettä mielessä.

Kotijoukkue FC Kuffen erikoistunut pienimaalisiin tasapeleihin tällä kaudella, sillä joukkueen viidestä ottelusta neljä on päättynyt tasan. Joukkueen peräpää on pitänyt, mutta maalinteko on tökkinyt. Toivotaan, että sama tahti jatkuu tänäänkin.

Punapaidat lähtevät peliin mukavissa tunnelmissa, sillä tappioputki onnistuttiin katkaisemaan viime viikolla FC Korsholman kustannuksella 4-0 kotivoitolla. Joukkue on treenannut hyvillä mielin, vaikka vieläkin muutamia runkopelaajia on sivussa. Joukkue aloittaa tänään tutulla alakerralla, jonka keskustan varmistavat ”veljekset” Wilsu ja Walsu, sekä pakkipareina Mixu ja Hanka. Kukilan veljesten parannellessa haavojaan laitalinkin tehtäviä hoitavat Mika Lahti ja Antti Virkkunen, sekä keskustan pelinrakelntelusta vastaavat Eetu Takala ja Ville Luomapuro. Maalitykkeinä tänään häärivät Zola ja Karhun Ossi.

Sisu-Pallon seuraava kotiottelu on 15.6. keskuskentällä Norvallaa vastaan.

Close Menu