Tiistai on juhlapäivä

Tiistai on juhlapäivä

Gladiaattorien kohtaaminen Joupiskalla tiistaina 26.5. klo 19.00 on totta. Jos HJK säväytti kerhon vieraana keskarilla, ei kylmäksi jää kukaan Joupiskallaan, kun kentälle juoksevat elävät legendat, jotka eivät esittelyjä kaipaa. Heidät näkee jo kaukaa, sillä pinkit pojat kohtaavat punaisessa peliasussaan pelaavan kotijoukkue Sisu-Pallon. Vastakkain ovat tämän hetken mielenkiintoisin ottelupari Regions cupissa. Joukkueet tekevät hyvää, pelaavat hyvin ja molemmat tahtovat voittaa.

Vastakkain on yli tuhat liigapeliä, miljoonia metrejä ja lukuisia kierteitä omaava Apollo ja kotijoukkueen nuoret terrierit, jotka himoitsevat selkeästi ennakkosuosikin paineita kantavien legendojen pelihousuja. Kysymys ei ole ainoastaan hyväntekeväisyydestä, kysymys ei ole vain voitosta, kysymys on ylpeydestä ja pääsystä kuudentoista parhaan joukkoon pääsystä. Kysymys on näyttämisen halusta, legendojen juoksuttamisesta ja muutaman maalin voitosta.

Apollo on päässyt tänä vuonna helpolla omissa peleissään. Joukkueet eivät kohdanneet toisiaan talvella, sillä he tiesivät, että kohtaamista kannattaa säästää, sillä juhlapäivä tulee. Voittamattomat legendat saavat vastaansa huomenna ihan erilaisen joukkueen, mitä ovat tänä vuonna kohdanneet sarjassa ja cupissa. Voi olla, että liikettä on vähän erilailla ja puolitoistatuntinen voi tuntua kaksituntiselta, varsinkin jos ajaudutaan jatkoajalle. Pallo liikkuu varmasti hienosti pelaajalta toiselle, mutta riittääkö miehen liike, nouseeko jalka nuorten sipalaisten edessä. Sen näemme tiistaina Joupiskalla klo 19.00. Tervetuloa!

Ottelun vapaaehtoinen pääsylipputulo luovutetaan Roosanauha -säätiölle. Ottelussa on euron kaffetta ja makkaraa, sekä mehua ja limpparia, sekä Apollon Roosanauha -säätiön fanipöytä. Tule nauttimaan todellisesta futisviihteestä.

Close Menu