TUL cup vie Lahteen

TUL cup vie Lahteen

Sisu-Pallo lähteen viikonloppuna TUL cupin lopputurnaukseen Lahteen. Joukkue kohtaa siellä välierissä kakkosta pelaavan Mikkelin Pallo-Kissat. Mikkelistä saatujen tietojen mukaan joukkueessa pyörii flunssaepidemia, joten heillä on käytössä muutamia testipelaajia, joiden ei pitänyt alunalkaen pelata turnauksessa. Tällaiset turnaukset ovat erinomaisia paikkoja testata pelaajia, kerrotaan TUL:n jalkapallojaoston puolelta.

Toisessa ottelussa punapaidat kohtaavat kolmosessa pelaavat WJK:n tai viime vuoden cup mestari Toejoen Veikot. Luvassa on siis kaksi todella kovaa ottelua Sisu-Pallon vinkkelistä.

Joukkue lähtee yhdeksäntoistapelaajan voimin turnaukseen. Viime hetkien takaiskuja on tullut, sillä Eetu Takala on toipilaana, kuten Henry Huilla, Erno Ruismäki ja Tuomas Hyrkkänen. Lisäksi sivussa ovat vielä Toni Kujala ja Jukka Yli-Renko, jotka palauttelevat futsal kauden vammoja. Kujala on toki taas nähty punapaitojen harjoituksissa. Loukkaantumisten lisäksi muutamilla pelaajilla on työesteitä.

 

 

Close Menu