Tulisalo puheenjohtajaksi

Seinäjoen Sisu-Pallo valitsi vuosikokouksessaan Vesa-Matti Tulisalon puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi seura valitsi Mika Seppelvirran. Molemmat ovat toimissaan uusia. Taloudenhoitajana jatkaa Jarkko Tenkula ja sihteerinä Antti Virkkunen. Hallituksessa jatkavat Seppo Salmi ja Mikael Luotola. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Miika Willgren ja Aku Laine.

Seura hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2014, sekä toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2013.

Seuran laajentaa toimintaa tälle kaudelle, kun useamman vuosikymmenen jälkeen Seinäjoella nähdään M-45 joukkue sarjassa. Seuran edustusjoukkue pelaa nelosessa tavoitteenaan parantaa edellisen vuoden saavutettua neljättä sijaa. Kutosessa pyritään ehjään, edustusjoukkuetta tukevaan sarjakauteen ja ikämiehet liikuttavat itseään ja toisiaan terveysliikunnan ehdoin.

Vuosikokous palkitsi myös edustusjoukkueen edellisenkauden pelaajat: Vuoden tulokkaakkaana/kehittyjänä palkittiin Jaakko Salmen lahjoittamalla palkinnolla Aleksi Oijennus. Maalipörssin mestaruuden kuittasi itselleen Henry Saranpää ja pelaajien omana valintana, parhaan pelaajana palkittiin Petri Huttu. Pelaajille jaettiin kiertopalkintojen lisäksi Lakeuden Kisat pyyhkeet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu