Tuplapelit Vaasassa

Tuplapelit Vaasassa

Sisu-Pallon edustus ja kakkonen tekevät kimppamatkan Vaasaan torstaina 26.5. Kolmosen kärkipään ottelussa kohtaavat todella kokenut ja rutinoitunut FC Jukola ja Sisu-Pallo raviradan nurmella. Nelosen ottelussa kohtaavat nousijajoukkueet PUS ja Sisu-Pallo/2 Vaskiluodossa. Molemmat ottelut alkavat klo 19.00.

FC jukola vilisee tähtiä jotka ovat tuikkineet enemmän tai vähemmän niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Saranpaan Jyrki ja Arto, Scheweleffin Henri, Sauson Jukka, Kaupin Peter maalissa ja Louken Rami eivät jätä vastustaa kylmäksi. Askel on äijillä luhentynyt, mutta silmä toimii yhä. Sama koskee kykyä ratkaista tasaväkisiä otteluita. Sisu-Pallon nuoret kaverit saavatkin laittaa tossua toisen eteen, jotta kotijoukkueen dieseli saadaan puksuttamaan.

FC Jukola on voittanut kotonaan Norvallan ja KPV/akatemian, sekä vieraissa HBK:n. Kuokkaan on tullut Esse IK:lta ja FC Korsholmalta. Vierailija on tyytynyt viime peleissään tasapeleihin. Nyt olisi aika kelkan kääntyä ja hakea täysi pistepotti Jukolan hurjilta pojilta.

Sisu-Pallolla on vielä muutamia poissaoloja, mutta keskiviikon treenien jälkeen selviää mm. Petri Hutun ja Hepe Huillan pelaaminen. Varmuudella sivussa ovat Eetu Takala ja Erno Ruismäki.

Close Menu