Turpaan tuli

Turpaan tuli

1105 Sisu-Pallo – Kaskö IK 0-4 (0-1)
20 Nicholas Lundenius 0-1
64 Kadek Bekir 0-2
67 Nicholas Lundenius 0-3
94 Jesper Haglund 0-4
Varoitukset: Ville Luomapuro ja Mikael Luotola (Sisu-Pallo)

Sisu-Pallo kohtasi nelosen tappiottomien joukkueiden pelissä vierailevan Kaskö IK:n. Ottelussa kohtasivat rannikon miehet ja sisämaan poijat, sen verran oli joukkueiden esityksessä eroa. Kaskö IK on vahvistunut viime kaudesta todella paljon ja sen pelaaminen oli erittäin vahvaa ja tehokasta. Se pystyi luomaan tilanteita niin laitalinkkien taustakierroilla kuin keskialueelta lähtevillä oikein ajoitetuilla syötöillä, jotka pääsääntöisesti johtivat maalitilanteisiin.

Ottelu alkoi vierailijoiden hallinnalla. Kotijoukkue piti palloa lähinnä omalla kenttäpuoliskolla ja sen hyökkäykset ensimmäisellä puolella tunnilla jäi yhden käden sormilla laskettavaksi. Vierailijat siirtyivät ottelun 20 minuutilla johtoon Nicholas Lundeniuksen illan ensimmäisellä osumalla. Tämän jälkeen kotijoukkue pääsi peliin mukaan ja ajoittain jopa hallitsi peliä, mutta varsinaisille tonteille pääsy oli todella haastavaa ja vaikeaa. Kotijoukkuetta heräteltiin jo ensimmäisellä jaksoilla tehdyillä vaihdoillakin. Ehkäpä se auttoikin hetkellisesti, sillä Valtteri Heiniluoman tulo keskialueelle toi voimaa ja taistelua tilanteisiin.

Toiselle jaksolle kotijoukkue lähti takaa-ajamaan vierailijoiden johtoa, mutta toisin kävi. Reilun tunnin pelin jälkeen vierailijat rankaisivat kahdesti Kadek Bekirin ja Luceniuksen toimesta tilanteeksi 0-3. Kotijoukkue jatkoi vaihtorulettia ja panosti entistä enemmän hyökkäävään pelityyliin. Se tosin ei tuottanut tulosta, mutta viimeiseen kymmeneen minuuttiin pallo saatiin tolppaan ja rimaan, sekä pari muutakin paikkaa saatiin luotua. Kesken sen kaiken uurastuksen iski vierailijat kertaalleen tilanteeksi 0-4.

Vierailijoiden voiton avaimet olivat Pobor Vanjan, Beker Kadicin ja Allan Hellströmin käsissä. Kikkenin kokemus ja voiton nälkä oli liikaan Sisu-Pallolle, joka esiintyi ajoittain reilusti alle oman tasonsa. Tämä peli kertokoon sen, että oli sitten hellettä tai sadetta, niin helppoja pelejä ei tule olemaan. Sisu-Pallo jatkaa tiistaina Vaasassa VPS j vieraana, joka on aloittanut kautensa erinomaisesti. Ottelu pelataan käsittämättömästi klo 18:00 arki-iltana.

Sisu-Pallo: Taneli Panttila, Mikael Luotola, Vesa-Matti Tulisalo (Joni Willgren 58), Tuomas Hyrkkänen (Aapo Metsä-Ketelä (72), Lauri Hankanen (Valtteri Heiniluoma (33), Mika Lahti, Tommi Kukila, Teemu Kukila (Romal Seddiqi (76), Antti Virkkunen (Ossi Karhu (76), Antti Palomäki ja Ville Luomapuro.

Close Menu