Uskomaton vieraspeliviikko takana

Uskomaton vieraspeliviikko takana

Seinäjoen Sisu-Pallon edustus ja reservijoukkueet pelaavat ”elämänsä kevättä”, sillä pallo kulkee niin vieraissa kuin kotona. Viime viikon saldo on kolme vierasvoittoa, 9 tehtyä ja nolla päästettyä maalia. Ei pöllömpää! Viimeisin voitto oli edustusjoukkueen onnistunut reissu HBK:n vieraaksi, joka pelasi ensimmäisen kotiottelun tällä kaudella. Odotukset olivat varmaan kovat, mutta punapaidat olivat eri mieltä. Peli oli Sisu-Pallon näytöstä ja lukemat 0-4. Maalintekijöinä Toni ”Figo” Kujala kahdesti, Ruismäen Erno ja Viljasen Sami kertaalleen.

Sisu-Pallo on ajautunut uskomattomaan otteluruuhkaan, sillä joukkue kohtaa taas maanantaina vieraissa FC Korsholman ja Region cupissa sunnuntaina klo 15.00 Kingsit Kuopiosta. Torstain peli VPS-junioreita vastaan on siirretty ja sarja jatkuu taas todellisella trillerillä Pietarsaaressa tiistaina JBK:n vieraana.

Sarjatilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen. Sarjassa tappioitta ovat Sisu-Pallo (2) ja Sundom IF (4). Sarjaa johtaa JBK ja kolmantena on loistavassa putkessa värit mustat ja kultaiset (SJK-akatemia). Kevätkierrosta on jäljellä viisi kierrosta. Sisu-Pallo kohtaa edellisten lisäksi vielä FC Kiiston ja KPS:n.

Nyt katseet on kuitenkin suunnattu kohti sunnuntaita ja stadionilla pelttavaa Regionscupin ottelua Sisu-Pallo vs Kings SC Kuopiosta. Ottelussa pelataan paikasta kahdeksan parhaan joukkoon. Ottelu pelataan sunnuntaina 19.8. klo 15.00 Oma SP stadionilla. Liput otteluun 10 euroa, S-etukortilla 5 euroa, Si-Pan vipillä ilmaiseksi (ei tarjoilua) ja kausarilla 5 euroa. Alle 10 vuotiaat peliin ilmaiseksi. Myynnin hoitaa stadion yhtymä. Tervetuloa kannustamaan Sisu-Pallo voittoon !

Close Menu