Uusi kausi, uusi mahdollisuus

Seinäjoen Sisu-Pallo lähtee SPL:n Vaasan pallopiirin neloseen haastajana. Joukkue lähtee kauteen uudistuneena ja elinvoimaisena. Joukkueen materiaali on laadukas ja riittävä. Jokaiselle pelipaikalle löytyy vähintään kaksi pelaajaa, kertoi joukkueen valmentaja Seppo Salmi. Hänellä on rinnallaan edelliskaudelta tutuksi tullut Reijo Leppä ja uutena kaverina Kevin Östergård.Sisu-Pallo on harjoitellut kahdesta kolmeen kertaan viikossa tammikuun alusta alkaen. Sen lisäksi joukkue osallistui futsal -kauteen. Kausi päättyi helmikuun lopussa, jonka jälkeen futsal -pelaajat siirtyivät täyspainoisesti jalkapallon pariin.

Sisu-Pallon talvikauden harjoitusottelut ovat sujuneet kohtalaisen hyvin. Kaikille pelaajille on annettu mahdollisuus näyttää osaamista niin harjoitus- kuin cup-otteluissa. Joukkueen laaja pelaajarinki on ollut hieno mahdollisuus valmentaja Salmelle, mutta myös suuri haaste löytää oikeat pelaajat oikeille paikoille oikeaan aikaan. Harjoitusotteluissa on voitettu ja hävitty, joten kauteen ei tarvi lähteä takki auki, sillä mm. Lapuan Ponnistus oli kahdesti Sisu-Palloa vahvempi talven aikana.

Suomen cupissa joukkue selvisi kolmannelle kierrokselle, jossa se kohtasi GBK/2. Vierailijat voittivat rp-kilpailun ja etenivät jatkokierroksille. Regions -cupissa Sisu-Pallo jatkaa kolmannelle kierrokselle, joka arvotaan 7.5.

Kotijoukkue menetti kauden päätteeksi tai pitäiskö sanoa uuden kauden aluksi Juho Mäki-Maunuksen, joka lähti hakemaan peliaikaa Kortesjärveltä vitosesta. Mäki-Maunuksen lisäksi Mika Nieminen palasi Nurmon Palloon, mutta jatkaa Sisu-Pallon M-35 joukkueessa. Henry Järvenpää siirtyi Suvilahden Sisuun muutettuaan Vaasaan.

Entäpä sitten tulijat? Sisu-Pallo lähtee kauteen uudistuneena. Joukkueen ryhmään on liittynyt kauden aikana nälkäisiä nuoria pelaajia ja oivallisen peliälyn omaavia kokeneempia pelaajia. Pelaajat ovat pääsääntäisesti tulleet SJK:n organisaatiosta. Pelaajat ovat…niin mitäpä minä niitä tässä alan kertomaan. Tule itse toteamaan paikanpäälle Seinäjoen Joupiskan jalkapallonurmelle perjantaina 3.5. klo 19.30.

Jalkapallo on parasta paikan päällä ja kuuma makkara ulkona nautittuna herkullista. Tervetuloa nauttimaan jalkapalloviihteestä Sisu-Pallon puna-valkoisten värien seuraan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu