Vepsulle täysi pistepotti

Vierailija VPS-j ei jättänyt mitään sijaa selittelyille, vaan korjasi täyden pistepotin kotimatkalle Vaasaan. Vierailija oli vahva jokaisella kentän osa-alueella ja tällä kaudella nähdyistä joukkueista vahvin. Joukkue ei siis turhaan majaile piikkipaikalla. VPS-j korjasi voiton 3-0 lukemilla. Tauolle mentiin 1-0 lukemissa. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta harmittavasti, kun muutaman minuutin pelin jälkeen pallo vieri omasta pelaajasta maaliin. Tällä maalilla VPS-j johti tauolla. Ensimmäisen jakson viimeiset 20-25 minuuttia oli erinomaista Sisu-Pallon pelaamista ja joukkue loi hyviä paikkoja ja sai pallon kertaalleen Vesa-Matti Tulisalon toimesta pystypuuhun, mutta ei sitten sen lähemmäs.
Toisen jakson edetessä oli kentällä vain yksi joukkue, sillä kotijoukkue menetti keskialueen hallinnan täysin ja pallot hävittiin kaksintaisteluissa, jos niihin ylipäätään ehdittiin mukaan. Sisu-Pallo joutuo lähtemään peliin ilman muutamaa avausrosterin miestä, eikä helpotusta tuonut eilinen ilta, sillä sunnuntain cupin ottelusta huilaavat eilen loukkaantuneet Pekka Rousu ja Eero Rantanen. Tähän kun lisätään Petri  Hutun, Juuso Koskelan ja Mika Koivumäen poissaolot, niin tervetuloa KajHa Seinäjoelle.
Ensi perjantain Malax ottelu siirtyy pois perjantailta, koska Region cup menee piiriottelujen edelle. Sisu-Pallo pelaisi muuten viidessä päivässä kolme otteluaja se olisi vähän liikaa.

Regions cuppia siis joupiskalla ensi sunnuntaina klo 15.00. Tervetuloa !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu