VIFK/U vei pisteet Si-Palta

Perjantai-iltana pelattiin VIFK:n ja Si-Pan välinen ottelu tekonurmella. Viereilijat olivat lukemin 1-0 parempia.Si-Pa ja VIFK pelasivat tasaisen ottelun Joupiskan jalkapallonurmella perjantai-iltana. Ottelu oli hyvin kahtajakoinen; vierailjat veivät ensimmäistä jaksoa ja kotijoukkue jälkimmäistä. VIFK:n todella agressiivinen ja korkea prässi vakeutti ensimmäisellä jaksolla Si-Pan pelinrakentelua. Tämä aiheutti turhautumista ja ylimäärästä mussutusta. Lisäksi pelaajien kielenkäyttö kentällä oli K-18.
VIFK teki maaln ensimmäsen jakson puolivälissä, kun Si-Pan maalivahti Jouni Pyylampi oli suorittanut torjunnan, josta pallo ajautui vastustajalle ennen Si-Pan pelaajia. Vastustajalla oli helppo työ laittaa pallo maaliin ja siirtyä ansaittuun 1-0 johtoon. Toisella jaksolla kotijoukkueella oli etsikkoaikansa, kun Pyylammen loukkaannuttua maaliin siirtynyt Pasi Hunnakko torjui rangaistuslaukauksen. Si-Pa sai seuraavasta hyökkäyksestä erinomaisen maalitilanteen, mutta vaihdosta kentälle tullut Pekka Palohuhta ei onnistunut maalinteossa. Lähestulkoon seuraavasta tilanteesta Si-Pa sai kulmapotkun, jonka VIFK:n maalivaht torjui erinomaisesti. Toisella jaksolla kärkeen tulleen Pekka Palohuhta ja Mashun Durmaz loivat painetta vastustajan puilustusalueelle, mutta parivaljakko ei onnistunut viimeistelyssä. Sen sijaan avustavalla erotuomarilla ja kärkikaksikolla oli erilainen käsitys paitsiosäännön tulkinnasta.
Si-Pan seuraava ottelu on Vaasassa Team Kiiston vieraana perjantaina ja maanantaina 7.6. kohdataan F Kraft kotiluolassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.