Viikko vielä ensinmäiseen otteluun

Viikko vielä ensinmäiseen otteluun

Sisu-Pallon edustusjoukkue valmistautuu tämön viikon ajan kovaa treenaamalla ensi tiistain ensimmäiseen harjoitusotteluun, jossa vastaan asettuu Seinäjoki Areenalla Lapuan Ponnistus. Ponnistus on vahvistunut viime kaudesta juimasti, sillä naapuriseura Virkiän konkarikaarti on vaihtanut salmiakkipaidan lilaan. Vierailijat lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Futsal -kausi päättyy ainakin kotijoukkueen osalta tänään tiistaina. Kausi oli kova, eikä se päättynyt toivotulla tavalla. Nyt on siis aika keskittyä jalkapalloon ja sen pelaamiseen. Sisu-Pallon joukkue on treenannut vanhan liiton opein puolisentoista kuukautta tavoitteenaan kova kunto ja hyvä henki. Huumori onkin lentänyt harjoituksissa hien kanssa kilpaa. Toivottavasti hyvä fiilis siivittää joukkuetta eteenpäin haastavinakin hetkinä.

Sisu-Pallon treeneissä on käynyt kaikkiaan noin 25 miestä näytillä ja keskimäärin treeneissä on osallistujia ollut viitisentoista. Oman lisänsä harjoituksiin on tuonut Sisun painonnosto puolelta Saku Kaunismäki.

Close Menu