1.8.2016 Sisu-Pallo – VPS-j 3-0 (0-0)
54` 1-0 Saku Koskinen
81` 2-0 Antti Viita
84` 3-0 Antti Viita

Seinäjoen Sisu-Pallo kohtasi VPS-juniorit kesäkuulta siirretyssä rästiottelussa. Kotijoukkue vei vierailijoiden hölmöilyjen ansiosta pisteet suvereenisto 3-0 lukemin. Kotijoukkueen ratkaisijaksi nousi viimeiselle vartille peliin juossut ja hieman toipilaana pelannut Antti Viita.

Ottelu oli siirretty Sisu-Pallon regions cupin ottelujen takia syyskierroksen puolelle. Molemmille sopiva pelipäivä löytyi elokuun alusta ja tietenkin pelipaikkana legendaarinen keskuskenttä, jonka nurmi oli todella hyvä.
Ottelun ensimmäinen jakso oli tasainen ja tilanteita syntyi muutamia molempiin päihin kotijoukkueen ollessa lähempänä maalintekoa kuin vierailijoiden. Vierailijoiden maalivahti Miika Tantarinmäki oli alun sankari ja puolenvälin ”petturi”, sillä totaalinen blackout sumensi miehen järjenjuoksun Sami Viljasen taklauksen jälkeen. Tilanteen ollessa jo ohi heitti hän pallolla maassa makaavaa Si-Pa hyökkääjää ja erotuomari Jukka Rintalalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin heittää maalivahti ulos suoralla punaisella. Tilanne sai jatkoa, kun keltapaitojen Ville Kauppinen alkoi heitellä vesipulloaan ympäri keskuskentän juoksuratoja. Seurauksena keltaisen kautta poisto kentältä. Tauko tuli keltapaitojen suhteen oikeaan aikaan.

Toisen puoliajan piti olla ”helppo nakki”. Toisin kävi, sillä kotijoukkue sortui pelailuun ja viimeistely oli viimeistä kymmentä minuuttia lukuunottamatta surkeaa ja velttoa. Ilmassa oli katastrofin ainekset ja pelailu senkuin vain jatkui. Saku Koskisen 1-0 osuman piti olla käännekohta, mutta toisin kävi. Punapaitojen kävely ja pallon siirtely vain jatkui ja olipa keltapaidat päästä’ pariin otteeseen iskemään vastaanki kotijoukkueen luistellessa viheriöllä. Kotijoukkueen johtajaksi ja päälliöksi nousi vaihdosta toipilaana kentälle juossut Antti Viita. Hän viimeisteli kliinisesti kahdesti viimeisellä kympillä ja peli oli selvä.

Sisu-Pallo jatkaa kotiotteluitaan torstaina 4.8. klo 19.00 keskuskentällä. Tervetuloa!