VPS J osoitti jälleen paremmuutensa

VPS J osoitti jälleen paremmuutensa

Sisu-Pallo suoritti vierailun jo tutuksi tulleelle Gerbyn NYA Ehnvallenille kohdaten VPS Junioreiden edustusjoukkueen. Pelikentältä voittajana poistui 5-0 (3-0) lukemat paukuttanut kotijoukkue.

Ottelun alusta muodostui jälleen kerran vieraiden kannalta haasteellinen. Syötöt eivät meinanneet löytää oikeaa osoitetta ja VPS J pääsi näin liian helposti palloon.

4. minuutilla kuitenkin SiPan kärjessä aloittanut Antti Virkkunen pääsi murtautumaan rangaistusalueelle. Laukaus läpäisi maalivahti Niko Peltosen, mutta ei aivan ehtinyt lirua maaliviivan yli kunnes vaasalaispuolustus ehti hätiin.

Ja se vanha kaava, jos et itse tee, niin kyllä kaveri tekee, piti jälleen kutinsa. Virkkusen paikasta seurannut vastahyökkäys päättyi Marko Pirhosen viimeistelyyn maalivahti Miika Ruokamon hyvän torjunnan paluupallosta.

Kauaa ei tarvinnut toista maalia odottaa. Jälleen vastahyökkäys ja Joel Tikka saa siirtää pallon verkkoon Ruokamon längeistä Joni Uusipaikan hyvästä tarjoilusta. Pelikello tikittää 8. minuutilla.

18. minuutilla asialla jälleen Joel Tikka. Pallo pelataan hyvin linjan läpi ja Tikka nakuttaa pelivälineen kylmän viileästi takayläkulmaan. Taululla huolestuttavat 3-0 -lukemat.

Enempää maaleja ei kuitenkaan nähdä, vaikkakin Sisu-Pallo sai muutamia pidempiä hyökkäyksiä aikaan. Keskityspallot eivät vain löytäneet punanuttuja boksista. Laidalla hyvin pelannut Topi Lappalainen pääsi myös muutamaan otteeseen virittelemään pyssyään, mutta vielä ei ollut ensimmäisen SiPa-maalin aika.

Toinen puoliaika mentiin kotijoukkueen hallitessa peliä ja pitäessä SiPan etäällä maalipaikoista. Hidastempoisena edennyt pallon liikutteli kulutti tuomarin kellosta pois minuutteja raitapaitojen eduksi.

Ottelu näyttikin päättyvän ensimmäisen puoliajan lukemiin, mutta ensin Heino Järvelä laukoi rangaistusalueen rajalta jättäen Ruokamon vaille mahdollisuuksia. Tilanne 4-0.

Vielä 90+4 minuutilla kotijoukkue kaunisteli lukemia. Rene Koivisto siirsi niin pallon, kuin maalivahti Ruokamonkin maaliin päätyrajalta tulleesta syötöstä. Tämä aiheutti hieman harmaita hiuksia SiPalaisille, mutta summa summarum, pallo maalissa ja tilanne 5-0.

Enempää maaleja ei nähty ja VPS J korjaa täyden pistepotin, ja Sisu-Pallo jää jälleen tyhjin käsin. Nyt edessä onkin pienimuotoinen sarjatauko ja seuraavan kerran pisteistä taistellaan vasta perjantaina 26.7., kun vastaan asettuu sarjan häntäpäässä majaileva Närpes Kraft/2.

Sisu-Pallon kokoonpano:

Mi. Ruokamo; Luotola, Amee, Tulisalo, Hankanen (55′ Harju); Lahti, Yli-Renko (60′ Ma. Ruokamo); Lappalainen, Kilpeläinen (71′ Kalliokoski), Karhu; Virkkunen (60′ Niskanen)

Varoitukset: 77′ Ma. Ruokamo

Close Menu