VPS-j saapuu Sisu-Pallon vieraaksi

VPS-j saapuu Sisu-Pallon vieraaksi

Sisu-Pallo saa vastaansa sarjakauden avausotteluun VPS-j:n. Ottelu pelataan torstaina 25.4. Joupiskan tekonurmella. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti ja VPS-j poistui molemmista kolme pistettä taskussaan voittaen ensin kotonaan 5-1, ja Seinäjoen keskuskentällä pelatun taiston lisäajalla tulleella maalilla 2-3.

VPS-j on pelannut talven aikana viisi tiukkaa harjoitusottelua. Voiton se on napannut Lapuan Virkiää sekä I-JBK:a vastaan. Muissa tappioon päättyneissä otteluissa vastassa ovat olleet Norrvalla, ABC/Strömsö sekä Kungliga Wasa. Maalit ovat jakautuneet tasaisesti ja kahdesti ovat päässeet osumaan Abbas Munirr sekä Lauri Niemistö.

Kotijoukkueen pre-season on sujunut huomattavasti valjummissa merkeissä. Harjoitusotteluissa se on kohdannut Lapualta Virkiän ja Ponnistuksen sekä Kauhavan Kanuunat. Lahdessa pelatussa TUL Cupissa vastaan asettui Warkaus JK sekä JPS Jyväskylästä. Kaikki ottelut ovat päättyneet Sisu-Pallon tappioon. Parhaana maalintekijänä mainittakoon kahdesti Ponnistuksen verkkoon osunut Jonatan Tynkkynen. Myös hyökkäyspäässä viihtyvä Julius Siukola on esittänyt vahvoja otteita.

Tervetuloa seuraamaan Vaasan piirin 4. divisioonan ottelua Joupiskan tekonurmelle. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja ottelun ajan kentän laidalla palvelee kioski.

Close Menu